Flytta block

Spela gratis nu Flytta block online

Pushing Blocks Games är en online-spelutvecklare som fokuserar på att tillhandahålla en spelupplevelse som är utformad för en mycket specifik spelare: den pussellösande, rutnätande, pixelsorteringsmatch 3-spelaren. Här på Pushing Blocks Games uppmanar vi alla spelare som är mer intresserade av att hitta mönster med former eller lägga ner precis rätt sida för att fylla i precis rätt mellanrum än att döda zombier eller gå igenom en historia.

På den här sidan kan du hitta en uppsjö av olika pusselspelupplevelser, alla knutna till idén baserat på vårt namn: pushing blocks. Om du är intresserad av ett mer välkänt tegelspel har vi alternativ baserade på klassiker som Dominoes och Tetris, men om du är mer intresserad av match 3 eller rutnätsbaserade spel är vi definitivt den sida du har letat efter. Classic Dominoes är super kul, men kolla in vår twist på klassikern med Amazing Dominoes. Fancy Constructor tar en estetik som liknar Tetris, men ber dig att använda Tetris-liknande former för att fylla i specifika markerade fläckar. Även om det är vad vi gör med att trycka på block, tar våra spel som Hex Puzzle och Gold Panic en annan inställning till det genomsnittliga rutnätsbaserade pusselspelet. För att lösa ett Hex-pussel måste du vara bekväm att spela med en annan form helt och hållet: hexagoner!

Pushing Blocks är inte bara en spelgenre, utan en kvalitetsspeldesigner vars enda syfte är att driva hjärnans nervceller. till gränsen. Vi vill att du ska ha dessa ögonblick sittande i tystnad i sekunder och minuter medan din hjärna klumpar i full fart och försöker lösa ett enda pussel. Vi vill att du ska ha det enda ögonblicket när det äntligen klickar in och du kan gå vidare till nästa steg. Pushing Blocks-spel vill att du ska känna dig som det geni som i hemlighet är gömt inuti dig.