Kontroll av trafiken

Spela gratis nu Kontroll av trafiken online

Det vanligaste sättet att styra trafiken på en kategoribeskrivning för en spelportal är att använda filter. Filtren är vanligtvis baserade på ålder, kön och geografi, men de kan också filtreras efter intressen eller typ av spel. Nackdelen med den här metoden är att den information du vill ha kanske inte visas i resultaten eftersom den inte matchar dina filterkriterier.

Ett annat sätt att kontrollera trafiken är att använda Match 3-spel som primär kategori eftersom det är en populär genre med mycket trafik och plattformsoberoende. Det betyder att användare som spelar det på sin konsol eller dator förmodligen också spelar det på sin mobila enhet.

Match 3-spel hjälper också mindre portaler att få in en fot i dörren, och det hjälper också till att kontrollera trafiken så att användarna ser det de vill se. Det är en win-win-situation för alla inblandade.

Att snedvrida dina resultat med hjälp av filter kanske inte är den bästa idén eftersom du inte vet vad du kommer att få för resultat. Match 3 kan hjälpa till att lösa detta problem genom att ge dig mer kontroll över din trafik.