Bubbleshooter

Spela bubbleshooter gratis på justgames.com, detta är den måste spelas bubble shooter version, du flyttar pilen med musen.

Klicka för att släppa bubblan. Gör kombinationer av 3 eller fler bubblor för att få dem att försvinna och få poäng.

Desto fler bubblor du skjuter på en gång desto fler poäng får du. Du vinner om alla bubblor skjuts, om det bara finns några få rader kvar kan du skjuta bort färger genom att göra grupper av de sista bollarna.

Ett av de roligaste och bästa tidsdödande spelen jag någonsin hittat, bubble shooter är ett spel där du matchar bubblor tillsammans som finns på fältet med bubblor som kommer ut ur en kanonliknande utrustning på spelplanen. Du matchar färger för att få bubblorna att explodera. Ju fler bubblor du slår ihop, desto större blir explosionen och desto roligare blir det. Jag kan verkligen spendera timmar med att spela spel i den här genren. Det här är ett utmärkt spel för att hjälpa små barn att lära sig färgkombinationer och hur orsak och verkan fungerar (du lägger till fler bubblor och du gör större explosioner). Grafiken är verkligen gammaldags men det är det som är det roliga med sådana här spel. De får en att minnas den tid då man bara tog sig tid att spela spel på datorn med flash innan man fick stora konsolspel och datorer som kunde köra högklassig grafik. På det hela taget är det här spelet en 10 av 10 för rent spelglädje, nostalgi och återspelbarhet.
I mitten av 1980-talet blev spel med bubblor i stil med skjutspel populära i arkaderna. Sedan dess har många nya och uppdaterade versioner av dessa klassiker dykt upp på gratis spelsajter. Bubbleshooter representerar ännu ett fantastiskt bubbelskjutspel i denna fina tradition.

Spelet laddas omedelbart på huvudskärmen. Spelaren behöver inte klicka eller trycka på någon slags knapp för att starta det. När sidan laddas visas spelplanen som en lavendelfärgad bakgrund med en mängd olika färgglada bubblor som visas högst upp på spelplanen. Spelplanen har en höger sidofält med en rosa "Hjälp"-knapp som visar en skärm som förklarar hur spelet fungerar i enkla termer, en blågrön "Ljud"-knapp som gör det möjligt för spelaren att justera ljudet, en grön "Omstart"-knapp som spelaren kan använda för att starta om spelet när som helst, och en gul "Topp 10"-knapp som visar de bästa poängen. Det finns också en mörkblå "More Games"-knapp.

Bubbleshooter börjar på nybörjarnivå. Spelarens enda mål är att tjäna så många poäng som möjligt genom att snabbt rensa spelplanen från alla bubblor. För att utföra denna uppgift måste de använda en pilformad pekare och ett skjutverktyg som finns längst ner på brädet.

För att rensa bubblorna måste spelaren leta efter en bubbla i den sista raden högst upp på spelplanen som både har samma färg som bubblan som används i skjutverktyget och som rör vid två eller fler bubblor av samma färg. De använder musen, tangentbordet eller fingret för att rikta in pilens spets mot bubblan och klickar eller trycker sedan på skärmen för att släppa bubblan från skytten.

Med lyckad inriktning träffar bubblan i skytten radbubblan och den bubblan tillsammans med alla bubblor av samma färg i närheten exploderar och försvinner. Om bubblorna försvinner längs en diagonal väg genom och sedan över andra färgade bubblor, försvinner även bubblorna under dem om de inte är fästade vid närliggande bubblor. Spelet hänvisar till den här typen av händelser som en "lavin"."

Bubbleshooter håller reda på alla poäng på den högra sidofältet ovanför nivåns namn. Spelet fördelar poäng baserat på antalet bubblor som förstörs i ett enda skott. Som ett resultat får en spelare fler poäng när de förstör ett stort antal bubblor av samma färg eller tre av samma och eventuella lavinbubblor. Ett annat sätt att se på saken är att spelaren får mindre poäng för två skott som förstör sex bubblor än ett skott som resulterade i samma eller ett högre antal skador. Spelet fördubblar också spelarens totala poäng när spelaren rensar hela fältet.

Om spelaren misslyckas med att rensa några bubblor med ett skott, fastnar skyttens bubbla längst ner i den sista raden tills spelaren kan klistra en annan bubbla av samma färg från skytten till den och sedan spränga de två bubblorna med en tredje bubbla av samma färg. Om för många felskjutningar sker, vilket indikeras av att silverbubblor försvinner längst ner på brädet, lägger spelet till ytterligare en rad och alla rader flyttas nedåt på spelplanen närmare skytten. Så småningom fyller för många felskjutningar fältet med bubblor och tvingar spelaren att starta om spelet.

Gillade du spelet? 65%