Mahjong Link

Det här Mahjong-spelet är mycket avkopplande och roligt att spela. Varje mahjongbricka i det här länkspelet är numrerad för att du lättare ska kunna se brickorna så att du inte blir förvirrad.

Mahjong Link gameplay

Spelaren måste matcha de fria brickorna med identiska bilder inskrivna på dem. I Mahjong link möter du ett fantastiskt spelande i kombination med ett traditionellt mahjongspel. Detta kommer att leda till att brickorna försvinner. Processen ska fortsätta tills alla brickor har försvunnit från spelområdet. Spelaren måste använda musklick för att spela spelet och utföra uppgifterna på den begränsade tiden.

I mahjong link spelar du för en hög poäng, varje bricka du tar bort ger dig några nya poäng. Det finns 12 nivåer som du kan avancera på. När alla brickor är borttagna går du vidare till nästa nivå. Har du fastnat? Använd förstoringsglaset för att visa en ledtråd, men se upp. Du kan bara göra detta så många gånger.
Varje nivå har en tidsgräns men du kan pausa spelet.
Spelet "Mahjong" har alltid varit en klassisk favorit för mig. Som någon som inte gillar spel med mycket action, våld eller stress har jag alltid tyckt att just detta spel är avkopplande och ett spel som jag återkommer till gång på gång. Spelet som spelades under den här länken var trevligt och enkelt med ett bra format och en bra webbplats som inte har pop ups eller störande grafik. Färgerna och grafiken i spelet är mycket fina och tydliga vilket var bra eftersom jag kunde se formerna på brickorna mycket tydligt utan att få huvudvärk. Musiken på spelet är också trevlig, inte för hög eller obehaglig och den volymjusteringsfunktion som finns är också hjälpsam och lätt att använda. Jag gillade också att tips-knappen är ett förstoringsglas; det är en förtjusande touch på ett spel som redan är ett favoritspel för så många runt om i världen. På det hela taget har jag funnit mig själv återvända gång på gång för att spela Mahjong via denna länk och jag kommer att fortsätta att rekommendera den till vänner och familj i framtiden.

Gillade du spelet? 0%