Red Ball 4 Vol 4

Red ball 4 vol 4 är det nyaste spelet i Red Ball-serien. Den här versionen innehåller fler nya nivåer, hjälp den röda bollen att nå sitt mål och plocka upp stjärnorna i nivåerna. I plattformsspelet Red Ball version 4 är ditt mål att avsluta nivån och samla så många stjärnor som möjligt. Se upp för fiender, fällor och laserguider. De har alla ett mål: att förstöra din röda boll.

Du är en röd boll som rör sig i nivån med hjälp av tangentbordets piltangenter, upp är hoppa. Samla så många stjärnor som möjligt för att få maximalt antal poäng. Rör inte fienderna, du kan förstöra en fiende genom att hoppa på den. Se upp för fällor eller laserstrålar. I vissa nivåer måste du lösa ett litet pussel.

Det finns 15 nivåer i red ball 4 vol 4.

I alternativskärmen kan du ändra spelets inställningar som musik, ljud. Titta på eftertexter eller titta på en film.

Om du har fastnat i spelet kan du titta på en video som visar hur spelet går till, klicka bara på video walk-through bredvid titeln.

Röd boll 4 skärmdump


Skärmdump i spelet av röd boll 4 vol 4. Du styr den röda bollen som rör sig genom fältet. I övre vänster ser du dina liv, övre höger visar din poäng och längst ner till vänster finns menyn i spelet.

Det senaste spelet i Red Ball-serien är Red Ball 4, volym 4. Till skillnad från de andra Red Ball-spelen i denna serie finns det fler nivåer. Med din hjälp måste den röda bollen nå sitt mål genom att klara 15 nivåer. Avsluta varje nivå genom att plocka upp så många stjärnor som möjligt utan att falla offer för fienden.

Fienderna finns runt omkring dig. Faran lurar när fällor dyker upp och försöker förgöra dig, vilket gör det svårt att nå ditt mål. Håll dina sinnen om dig hela tiden. Håll utkik efter en fälla som kan förgöra dig. Låt inte laserstrålar förstöra dig. Ta så många stjärnor som möjligt och klara så många nivåer som möjligt.

Dina pilar på tangentbordet används för att flytta din röda boll genom varje nivå. Pilen som pekar uppåt flyttar dig uppåt, pilen som pekar neråt flyttar dig neråt. Samla dina stjärnor utan att bli förstörd av fienden, men du kan ge igen genom att hoppa på den för att förstöra den. När du har nått nivå 15 har du nått ditt mål.

Det finns ett överraskande pussel för dig att lösa på en av nivåerna. Du kan lyssna på musik när du spelar Red Ball 4, du kan till och med titta på en kortfilm om du vill. Du kan spåra din poäng som visas uppe till höger på skärmen och kolla in menyn längst ner till vänster på skärmen. Överst till vänster står det antal liv som du har vid varje givet tillfälle under hela spelet. Kom ihåg att samla dina stjärnor utan att falla offer för fienden. Se upp för fällor och lasrar och förstör varje fiende när den dyker upp genom att hoppa på dem. När du har nått nivå 15 har du uppnått ditt mål.

Gillade du spelet? 0%