Smash Karts IO

Spela Smash Karts.io, Mario Kart-racingspelet online för unga och gamla. Det är ett roligt flerspelarspel där du spelar mot riktiga spelare på en server. du måste vara den sista som blir kvar. Spräng dina motståndare och undvik hinder, se till att du inte blir träffad själv och bli smash kart champion.

Smash Karts io är ett roligt och spännande spel som går ut på att krossa dina motståndare eller förstöra deras karts för att få flest poäng. Spelet har flera lådor där du kan få ett verktyg som hjälper dig att slå ner dina motståndare. Ett av vapnen är en bombkastare där du måste sikta bra och skjuta en kart som tillhör en bot. Det här spelet är gjort för att underhålla människor i alla åldrar.

Spelet är ett gratis flerspelarspel där du spelar mot andra spelare. I dessa spel kan spelarna få vapen att använda eller minor för att hjälpa dem att förstöra sina motståndare. Skjut så många bilar som möjligt inom den givna tiden för att få maximalt antal poäng och vinna spelet. Det vore bäst om du också lärde dig att undvika bomber från andra karts. I det här spelet får du möjlighet att välja en karta som du själv väljer. Det som är bra är att när du har blivit skjuten eller kraschad av en annan spelare. Det som är bra är att efter att du har blivit skjuten eller krossad av en annan spelare kommer du att återspawna på några sekunder och fortsätta med spelet.

Spelet är enkelt och full av action. Det första steget är att registrera ditt namn och den region du kommer ifrån. När du har registrerat dig går du vidare till nästa steg som är att välja bil. På den här nivån väljer du en kart som du vill ha, och om du vill anpassa den kan du också göra det. Du kommer sedan att flytta till en spelbana eller ett spelfält. Du kommer att träffa andra spelare som börjar spela spelet. Nedan följer rörelserna.

För att flytta uppåt trycker du på uppåt-tangenten eller w
För att flytta till vänster trycker du på vänster-tangenten eller A
För att flytta till höger trycker du på höger-tangenten eller D
För att flytta bakåt trycker du på nedåt-tangenten eller S
För att skjuta trycker du på mellanslagstangenten

Detta spel kopplar samman människor från hela världen. Spelet handlar om överlevnad och du måste göra allt för att undvika att bli krossad.

Gillade du spelet? 100%