Pinball Clash

Pinball är ett arkadspel där spelaren använder paddlar, även kallade flippers, för att manipulera bollarna i flipperspelet. Flipperspelet har ett skåpsliknande utseende och innehåller en spelplan med måltavlor, lampor, ramper, stötfångare och olika föremål beroende på utformning. Huvudmålet är att få så många poäng som möjligt när du träffar målen när du gör skott med hjälp av flipprarna. Bollarna rinner vanligtvis ut vid utgången som finns längst ner på spelplanen. Med hjälp av flipprarna ska du se till att bollarna inte kommer ut ur spelplanen.

För närvarande kan du spela Pinball online. Du kan prova Pinball Clash, som är ett spel för två spelare. Du kan vinna turneringar mot en mänsklig eller AI-motståndare på en liknande enhet. Det är meningen att du ska njuta av de klassiska flipperfunktionerna, och de inkluderar bland annat slungor, spinnare och bumpers.

Några av funktionerna i Pinball Clash inkluderar:

- Tre flipperformer
- 12 bord och de finns i tre färger
- Turneringar som är slumpmässiga
- Fyra gravitationsinställningar

Översikt

Pinballspelet har utvecklats genom åren och du kan nu spela det online. Du kan spela mot en mänsklig motståndare eller AI. Du kommer att få njuta av spänningen med tanke på att Pinball Clash har många funktioner. För att vinna spelet måste du få så många poäng som möjligt samtidigt som du ser till att bollarna inte går genom utgången.Gillade du spelet? 0%