Pool Mania

Om du älskar biljardspel med hög precision som jag gör, är pool mania precis det rätta spelet för dig. Det finns inget bättre än ett biljardspel för att sätta tonen för en avkopplande kväll med vänner. Pool Mania är ett enkelt spel som kan göra dig redo för nästa match mot dina vänner. Pool mania är ett biljardspel med 8 bollar som presenteras på en grön pool. Den gröna poolen tar upp större delen av spelskärmen under spelet.

Spelet är utvecklat av Inlogic Software Developers och lanserades för bara en månad sedan och har hittills fått positiva recensioner från spelarna. Spelet kan vara beroendeframkallande eftersom det kräver spelarens odelade uppmärksamhet. För att spela spelet kan du använda en mus eller en pekplatta. Vi testade spelet på våra Android- och iPhone-enheter och det fungerar lika bra.

Pool Mania-spelets layout

Likt det riktiga spelet får du en köksstav för att skjuta bollarna. Biljardbordet har en tvådimensionell, färgglad grafik som gör att spelet inte blir tråkigt. Alla bollar på bordet är numrerade och har varierande färger. När du väl behärskar spelets grunder kan du gå vidare till mer utmanande nivåer. Eftersom du spelar mot datorn kan du alltid förvänta dig en bra utmaning. Som de flesta spel får du, om du spelar det på din dator, möjlighet att utöka spelet så att det tar upp hela skärmen. Om du inte har någon mus är det inga problem. Du kan fortfarande använda pekplattan för att spela spelet effektivt. Ibland tycker jag att den extra utmaningen med att spela spelet med pekplattan är spännande.Spela Pool Mania

Spelet går ut på att samla köer genom att göra poäng mot datorn när du går igenom spelet. Varje gång du skjuter bollar i poolbordets hål får du poäng. Ju fler poäng du samlar in, desto mer avancerar du genom nivåerna. När jag spelar spelet använder jag min högprecisionsmus för att sikta genom att hålla in och dra markören tills jag får ett perfekt mål. Sedan släpper jag bollen och håller tummarna för att jag fick rätt. Oftast hamnar bollen faktiskt i hålet.

Bottom line

För ett nytt spel passar pool mania bra som ett av de mest underhållande och praktiska spelen på marknaden. Spelare har beskrivit spelet som roligt och engagerande. Jag skulle rekommendera spelet för människor i alla åldrar. Det kommer garanterat att hålla dig engagerad och underhållen. Det bästa med att spela pool mania är att det inte tar upp mycket utrymme på din enhet; du kan köra det samtidigt med andra tunga programvaror. Vilket gör det till ett perfekt sätt att ta en paus från arbetet utan att lämna skrivbordet.

Gillade du spelet? 0%