Garden Tales

Spelet Garden Tales är ett casual spel som utspelar sig i fantasivärlden Aster. Som en namnlös huvudperson kommer du att följa resan av Stranger - en resenär som kommer till staden med sin talande svamp - och Lucia, en ung trollkarlslärling som tvingas konfrontera sitt eget öde när hon möter det resande sällskapet. Under dina äventyr möter du sex unika karaktärer som du guidar på deras personliga uppdrag. Du kommer också att träffa The Elder, som har levt i spelet sedan det skapades och vet om allt som händer i det.
En mängd olika uppdrag kommer att finnas tillgängliga för dig att välja mellan. Ibland kommer dina val att påverka handlingen, andra gånger kanske de inte gör det. Spelet består av tre lägen: Story-läget där du kan spela igenom huvuduppdragslinjen, fritt läge där du kan utforska Aster i lugn och ro, och Challenge-läget som innehåller femton utmanande minispel.
För att avancera i spelet måste du interagera med olika element som finns på varje plats genom att samla in föremål eller använda verktyg för att lösa pussel, få tillgång till hemliga områden, lära dig magiska trollformler, etc. När Stranger eller Lucia går vidare på sin resa möter de många hinder som måste övervinnas. Spelet Garden tales kombinerar element från visuella romaner, rollspel och interaktiva fiktionsspel för att erbjuda användarna en intressant blandning av genrer. Berättelsen åtföljs av ett härligt soundtrack och följer ett episodiskt format som gör att du kan njuta av den icke-linjärt beroende på de val du gör under spelets gång. Ett nytt uppdrag låses upp varje gång du avslutar ett tidigare uppdrag, vilket gör att du kan följa din favoritkaraktärs historia utan att tvingas gå vidare med en annan.
Detta gör det möjligt för dig att knyta an till var och en av de sex huvudpersonerna och uppleva deras historier helt och hållet på en känslomässig nivå. Det finns inte heller några livspoäng eller andra liknande mekanismer som skulle begränsa dina interaktioner under konversationer, vilket ger en mer strömlinjeformad rollspelsupplevelse där du alltid kan vara dig själv. Det är därför som Garden tales valdes till ett av de bästa gratis RPG-spelen av Best Web Games, där de kallar det för ett av de spel som ger mycket mer än vad du förväntar dig.
Spelet låter dig också skapa flera olika profiler så att flera personer kan spela det med de olika vägar de valt. Dessutom har det också en inbyggd sparsida där du kan se dina framsteg när som helst, så oavsett när du spelar spelet kommer du alltid att kunna komma tillbaka till det. På så sätt kan du till och med placera det i dina bokmärken och öppna flera olika webbläsarfönster med var och en av dina profiler på dem - så att du inte behöver bry dig om att stänga ner dem varje gång du bestämmer dig för att kolla in en annan väg. Spelet Garden tales är gratis att spela och finns enbart tillgängligt online. Men om du är villig att spendera lite pengar för extra innehåll eller specialföremål finns det alternativ tillgängliga via en butik i spelet.

Gillade du spelet? 0%