Bowling Head Multiplayer

Om du vill uppleva en av de bästa 3D-arenorna för bowlingspel, prova Bowling Head Multiplayer. Det låter dig spela med dina vänner eller med vilken spelare som helst globalt.
Det här är bland de mest fantastiska bowlingspelen för barn. När du spelar spelet upplever du en 3D arena med verklig vy med olika slots. Spelplanen har en verklighetstrogen bowlingbana. Dessutom får du spela mot riktiga motståndare runt om i världen.

Det bästa med spelet är att du kan spela ensam för att förbättra dina färdigheter innan du möter internationella motståndare. Det höjer helt enkelt din spelupplevelse. Du kan även spela mot CPU för att uppleva olika komplikationsnivåer i uppvärmningsmatcherna. Dessutom får du organisera grupper baserat på dina färdigheter för att njuta av det fantastiska spelet.

Du styr spelet med en mus. Börja med att välja din avatar bland de sex tillgängliga spelarna. Rikta bowlingkulan mot den idealiska platsen och kasta den för att träffa så många käglor som möjligt!Du kan njuta av det kostnadsfria 3D-bowlingspelet online och på alla mobila enheter. Upplev de dubbla spellägena, olika språk och exceptionella animationer.Spelet har enkla och unika regler. Var noga med att göra mål med alla bollar innan din motståndare vinner!

Gillade du spelet? 100%