Pou Online

Pou Online är ett enkelt onlinespel som går ut på att ta hand om ditt husdjur Pou. Det finns också ett minispel där du kan ta med ditt husdjur ut för att samla mynt som sedan kan användas för att köpa belöningar som inkluderar kläder, hälsa, trolldrycker och mat till din Pou.

Spelarna börjar i sovrummet där de kan klä sin Pou. Det finns ett antal enkla alternativ till att börja med, men i spelets pengasystem kan de köpa mer. I köket kan spelarna använda friden för att mata sin Pou. Här finns det en rad gratis alternativ att välja mellan, men mynt kan användas för att köpa fler alternativ. Det är också viktigt att hålla din Pou ren. Du kan se hur smuts snabbt byggs upp på din Pou och du måste använda tvål och en dusch för att hålla din Pou glad. Detta är lätt att göra i badrummet.

Labbet är platsen där du kan skaffa drycker för att hålla Pou frisk och i form. Det finns till och med en energidryck om du är villig att spendera några mynt. Alla husdjur behöver motion och du kan ta med dig din Pou ut från hallen för att hjälpa till att hålla dem i form. Som en extra bonus samlar din Pou mynt som du kan byta mot belöningar i spelet när du tar med den på promenad. Detta är förmodligen den mest spännande och utmanande delen av spelet eftersom du måste se till att Pou inte faller i vattnet.

Gillade du spelet? 100%