Squid Game IO

Squid Game IO är en av fans skapad onlinesimulator baserad på den populära tv-serien "Squid Game". Precis som i serien måste karaktärerna i spelet tävla för att vinna och möta de dödliga konsekvenserna när de gör misstag.

Spelet återupptar några av de läskigaste och mest chockerande lekplatsliknande ögonblicken från serien, inklusive Glass Stepping Stones, Honeycomb, Marbles, Red Light, Green Light och Tug of War. Karaktärer som tar sig igenom varje nivå och till slut tar sig upp till toppen av kullen måste sedan spela det sanna Squid Game genom att försvara kullen mot inkräktare. I varje lekplatslek kan misslyckandet få allvarliga konsekvenser som att dö av skott och dödlig grop.

Spelarna startar Squid Game IO genom att trycka på den rosa pilknappen som visas på spelets huvudsida. Spelaren väljer sedan den manliga eller kvinnliga avataren i mitten av skärmen och skriver ett skärmenamn i det angivna fältet i det nedre högra hörnet. Spelaren börjar spelet genom att trycka på knappen "Start!" för att komma in i en simulerad lekplatszon.

För att flytta sin avatar framåt, bakåt eller till en av sidorna använder spelaren piltangenterna uppåt, nedåt, vänster och höger. En pilikonen på skärmen ger viss vägledning om riktningen. Spelaren måste observera andra karaktärer och följa reglerna eller riskera att hans avatar dör snabbt i spelet. I den första simuleringen står figurer klädda i rosa och svarta masker i slutet av lekplatsen och dödar alla avatarer som misslyckas. Om spelarens avatar dör måste spelaren vänta på att en betald reklam visas på skärmen i upp till 25 sekunder innan han eller hon kan försöka igen. Efter fem sekunder låter skärmen dem ibland hoppa över reklamen.

Gillade du spelet? 67%