Princess Housewarming Party

Det är din sista chans att ordna en inflyttningsfest för prinsessan. Börja med att bjuda in vänner och spela ett kort- eller brädspel. Efter det kan du låta din kreativitet ta över och dekorera för festen; det kommer att förvåna alla gäster med hur fantastiskt det ser ut.

The Princess Housewarming Party är ett gratis onlinespel som tillhandahålls av JustGames.com. Du kan spela spelet i din webbläsare utan att ladda ner plugins.

Princess Housewarming Party är ett helt nytt partyspel online med den bedårande prinsessan och hennes lojala vänner. I spelet är du inbjuden av prinsessan till hennes inflyttningsfest i hennes nya slottshem. Det är dags att fira, men prinsessan har en sista överraskning. Du måste hjälpa henne att dekorera huset och hålla en storslagen fest.

Princess Housewarming Party gameplay
I Princess Housewarming Party spelar du en av de många gäster som prinsessan bjudit in. Spelets mål är att hjälpa henne att dekorera sitt slott inför sin värdfest. Prata med och fråga olika gäster, till exempel trädgårdsmästare, konstnärer och nära vänner.

Varje karaktär du bjuder in kommer att berätta vilken typ av tjänster de erbjuder. När du vet vem som kan hjälpa dig att dekorera kan du använda deras tjänster för att dekorera ditt kalas. Ibland får du till och med en speciell gåva.

Använd piltangenterna på ditt tangentbord för att välja olika karaktärer och aktiviteter att utföra. Du behöver gott om tid, dekorationer och vänner för att ordna en fest som passar prinsessan.

Nya karaktärer och dekorationshändelser
När du dekorerar och bjuder in dina vänner kan du också hitta nya dekorationer och nya spelare. Du kan till och med träffa andra karaktärer i spelet som kommer att bli dina vänner! Du kan också bjuda in dem att bli en av dina gäster på festen.

Festen fortsätter så länge det finns gäster på slottet, men när du har maxat alla hovets våningar är det dags att gå vidare till en annan inflyttningsfest. Du kan bjuda in dina vänner igen eller återvända till tidigare fester för att dekorera dem ytterligare.

Gillade du spelet? 0%