Bffs College Dorm

I BFF College delar du studentrum med dina bästa vänner. Du tror åtminstone att de är dina bästa vänner. Dessa tjejer råkar också vara dina klasskamrater på college, vilket innebär att ni kommer att tillbringa mycket tid tillsammans. Men du måste också dela rum, så hur kommer du att komma överens med dina rumskamrater? Du kan börja med att presentera dig för dina rumskamrater. Presentera dig själv för de andra i din sovsal genom att slutföra deras uppdrag. Om du har slutfört det personliga uppdraget för en rumskamrat bör du se deras namn visas i listan Dorm. Slutför det personliga uppdraget och du får ett bonusföremål som du kan dela med de andra i din sovsal.
1. Funktioner

Grafiken i BFF College är mycket tilltalande. Du kan se dina rumskamrater i studentrummet, så du vet hur de ser ut. Karaktärsmodellerna är mycket detaljerade och de ser mycket realistiska ut. Det är inte bara de fantastiska karaktärerna; själva spelet ser också bra ut. Färgerna är livliga och grafiken är mycket skarp, vilket gör att spelet är mycket behagligt för ögat.
2. Spelupplevelse

Tjejerna i BFF College är inte bara karaktärer som du spelar som i ett videospel. De är dina collegevänner också! Du kan interagera med dem genom att slutföra deras uppdrag och skicka dem presenter via post. Utöver detta kan du också acceptera deras förfrågningar om speciella föremål från ditt studentrum, till exempel en bärbar dator eller en telefonladdare. Dessa saker kommer att göra ditt liv enklare så att du inte behöver oroa dig för någonting när du går på college. Besök en väns studentrum även om det inte finns något för henne att göra! Om du inte har några vänner på besök kan du ta emot gåvor med hjälp av Dorm Room List. Gåvor kan delas med andra vänner genom att välja alternativet "Dela gåva" i Dorm Room List.

Bff College är ett roligt spel där du kan ha ett collegeliv med dina bästa vänner. Du kommer alltid att ha roligt i BFF College, oavsett om du studerar eller umgås. Det primära syftet med det här spelet är att få vänner online med dina klasskamrater på college. Du kan också interagera med dem via Facebook Messenger eller via chattfunktionen i spelet i själva appen.

Gillade du spelet? 0%