Princess First College Party

Om du älskar att klä upp dig för en fest och stå i centrum för uppmärksamheten kan det här vara spelet för dig! The Game Princess är ett modeplattformsspel där du skapar din avatar. Det finns många olika outfits att välja mellan och du kan spela som prinsessa, modedesigner eller modestylist. Du designar dina kläder och accessoarer i spelet tills du har skapat en killerlook som alla vill kopiera.

Prinsessorna är på väg till samma college, bland annat Ariel, Elsa och Rapunzel. När du spelar fortsätter du att skapa olika kläddesigns och accessoarer, vilket innebär att om du har tid för både spel och festande är upp till dig.

Ditt collegeäventyr börjar med en grupp nya vänner. Från prinsessorna till deras collegevänner finns det en mängd olika karaktärer att träffa. De vänskapsband du bildar både on och offline kommer att vara viktiga eftersom de kommer till nytta när du vill få en topplacering eller till och med skratta inför nästa nivå.

Spelet har en mängd olika klädmodeller som låter dig matcha nästan vilken outfit som helst i din garderob. De fem huvudprinsessorna, inklusive Ariel, Rapunzel, Elsa, Anna och Jasmine, har olika stilar.

Gillade du spelet? 0%