Princess Dirty Home Changeover

Princess Dirty Home Changeover är ett onlinespel där spelarna måste sköta en prinsessas hem. Spelet påminner om Point and clicks-äventyr, där spelaren klickar på objekt för att få dem att interagera med varandra. Princess Dirty Home Changeover är ett onlinespel där spelarna måste förvalta en prinsessas hem. Spelet påminner om Point and clicks-äventyret, där spelaren klickar på objekt för att få dem att interagera med varandra.

I spelet får spelarna en ledtråd om vad de måste göra med varje objekt. När de väl har kommit på hur de ska få alla saker att interagera på det sätt som krävs kan de gå vidare till nästa pussel. Pusslen börjar lätt och blir gradvis svårare mot slutet av varje nivå.

Spelet är för närvarande i ett betastadium utan monetarisering. En begränsad mängd innehåll kommer att utökas när mer finansiering säkras för att utveckla spelet vidare.

I spelet får spelarna en antydan om vad de måste göra med varje objekt. När de väl har kommit på hur de ska få alla saker att interagera på det sätt som krävs kan de gå vidare till nästa pussel.

Gillade du spelet? 0%