2 Suits Spider Solitaire

Spider Solitaire är enkelt men ändå utmanande som fan. Ditt mål är att eliminera alla kort genom att matcha fyra kort i samma färg och ta bort dem från spelet. Det låter enkelt nog, men det är ganska knepigt eftersom det finns så många möjliga utfall.

1. Så här spelar du

Spinn hjulet för att starta spelet. Du kan inte titta på det. Du kan inte se korten inuti. Allt du kan se är spindeln. Om du snurrar hjulet snabbt kan du ta bort några av korten från kortleken medan du behåller andra (de du behöver för nästa trick) på din hand. Det är detta som spelet handlar om. Hur väl du lyckas med detta avgör hur många poäng du får och hur ofta du spelar. För att spela Spider Solitaire måste du ladda ner och installera en gratis app från App Store eller Google Play. Appen kommer att hjälpa dig att spela spelet och hålla poäng. När du har laddat ner appen kan du logga in och spela spelet som vanligt. Du måste göra några saker för att få en fullständig förståelse för hur spelet fungerar.

2. Välj den kostym du vill bli av med

Det första du måste göra är att välja den kostym du vill bli av med. Korten i den här färgen har varit "förbannade" eller "jinxed". Det betyder att de inte är bra kort. För att helt förstå spelet måste du spela mot olika typer av motståndare. Vilka färger är bra mot vilka typer av motståndare? På så sätt kan du anpassa din spelstil till situationen.

3. Ta bort korten från kortleken

När du har valt den färg som du försöker bli av med korten för, är nästa sak du måste göra att ta bort dem från kortleken. Korten tas inte bort från spel utan är snarare "låsta" eller "förbannade". Du kan se detta ske när hjulet slutar att snurra. När du har gjort detta måste du hantera de kort som finns kvar på din hand.

Det här är ett roligt kortspel som är lätt att lära sig och snabbt att spela. Du kan spela det i 15 minuter eller spela det i timmar. Det är helt upp till dig. Ingen regel säger att du måste spela enligt samma regler som andra spelar. Du kan vara herre över din kortlek och alla kan inte göra något åt det.

Gillade du spelet? 0%