Pool Rush

Pool rush är ett spännande och beroendeframkallande onlinespel som precis har släppts, med unik grafik och en twist på det traditionella poolspelet. Det här spelet skapades av samma personer som gjorde One Tapper till ett av de mest populära onlinespelen på FunOrb.

Spelets funktioner:
1. Pool rush är ett pusselspel för tre spelare där du får manövrera bollarna i och runt biljardbordet. Målet är att nå den andra sidan av bordet, där din boll kommer att falla ner i en av de tre slitsarna som står uppradade bredvid varandra. Ju lägre en boll faller ner i sin rätta plats, desto fler poäng får du. Om du till exempel landar på den ena direkt efter den andra samlar du in 2 poäng istället för bara en varje gång. Ditt mål är att ta dig till andra sidan av bordet med högsta möjliga poäng.

2. När du spelar spelet kommer du att lägga märke till ett glänsande gyllene bord och en gigantisk köboll bredvid det. Det är din chans att inkassera dina poäng och gå vidare till nästa nivå! Du kan använda dina poäng genom att trycka på dem.

Pool rush är ett perfekt spel för alla åldrar, eftersom varje nivå blir mer utmanande allteftersom du avancerar. Du kommer att fortsätta uppleva det här spelet upprepade gånger när du försöker slå dina höga poäng! Om du aldrig har spelat något av de många andra spelen på FunOrb är pool rush det perfekta stället att börja. Tillsammans med pool rush kan många andra pusselspel spelas på några minuter samtidigt som de ger oändliga timmar av underhållning.

Gillade du spelet? 0%