Treasures Of Montezuma 2

Fortsätt att utforska djungeln på jakt efter förlorade skatter; du kan förvänta dig en adrenalinkick, massor av utmanande pussel med ädelstenar och en hel del spänning i The Treasures of Montezuma 2.

I det enkla match-tre-spelet The Treasures of Montezuma 2 försvinner grupper av tre eller fler likadana stenar omedelbart.Ädelstenar som sitter fast i stenarna sprids över spelområdet, och målet för varje nivå är att ta bort ett visst antal ädelstenar för att gå vidare.

Ett metaspel som läggs till pusslen möjliggör ett snabbt tryckbaserat byggande av en forntida metropol. Varje struktur som du köper lägger till ytterligare spelbitar på fältet, till exempel exploderande tegelstenar och blixtar.

De centrala spellägena i The Treasures of Montezuma 2 är de relativt vanliga lägena Äventyr, Överlevnad och Pussel. Men spelet innehåller också två ytterligare spelsträngar i match-tre-spelet för att hålla det intressant, där byggnaderna som nämns ovan hjälper till att krydda bonusblocken och den gömda skatten ger lite välbehövligt extra intresse.

The Treasures Of Montezuma 2 är ett HTML5-baserat spel som alla kan spela på både pc och mobila enheter. Du kan spela spelet gratis online på din dator, en Android-smartphone, en iPhone eller iPad och andra enheter.

Gillade du spelet? 0%