Unfreeze Pinguins

Pingviner är fångade i en isig grotta! Hjälp dem att fly genom att frigöra isblocken med din värmepistol. Men var försiktig så att du inte överhettar pingvinerna, annars blir de rostade! Det här utmanande pusselspelet innehåller 50 nivåer med stigande svårighetsgrad, plus en bonusuppsättning med 10 "extrema" nivåer för spelare som vill ha en utmaning. Med sin söta grafik och enkla spelupplägg kommer Unfreeze Pinguins garanterat att smälta ditt hjärta!

Så sätt på dig din kallvädersklädsel och gör dig redo att hjälpa några kyliga pingviner i det här unika pusselspelet. Det är dags att frysa upp fåglarna! Det här spelet kommer garanterat att ge många timmars underhållning för alla åldrar. Så vad väntar du på? Börja spela Unfreeze Pinguins idag!

Det är dags att hjälpa några kyliga pingviner i detta unika pusselspel. I Unfreeze Pinguins är ditt mål att med hjälp av din värmepistol få loss isblocken som fångar pingvinerna. Men var försiktig så att du inte överhettar pingvinerna, annars blir de rostade!

Gillade du spelet? 0%