Super Solitaire

Super Solitaire är ett spel som kan spelas online mot andra spelare. Spelet är också känt som Super Klondike, Super Pyramid eller helt enkelt Solitaire. Syftet med spelet är att ta bort alla kort från spelområdet genom att matcha kortpar som har samma rang. Spelet kan spelas med antingen en standardlek med 52 kort eller en lek med 54 kort som innehåller två jokrar.

Super Solitaire spelas vanligtvis med sju kolumner av kort, där den första kolumnen innehåller ett kort, den andra kolumnen innehåller två kort och så vidare. Syftet med spelet är att ta bort alla kort från spelområdet genom att matcha kortpar som har samma rang. Spelet kan spelas med antingen en standardlek med 52 kort eller en lek med 54 kort som innehåller två jokrar.

Spelet inleds genom att sju kort delas ut med framsidan uppåt i den första kolumnen, sex kort med framsidan uppåt i den andra kolumnen och så vidare. Syftet med spelet är att ta bort alla kort från spelområdet genom att matcha kortpar som har samma rang. Spelet kan spelas med antingen en standardlek med 52 kort eller en lek med 54 kort som innehåller två jokrar.

Gillade du spelet? 0%