Solitaire 13 in 1 Collection

Solitaire 13 in 1 collection är ett onlinespel som kan spelas gratis. Spelet är 13 olika solitärspel i ett och innehåller Klondike, FreeCell, Spider Solitaire, Pyramid Solitaire och mycket mer. Det här spelet erbjuder ett bra sätt att fördriva tiden och kan spelas hur länge som helst. Kontrollerna för spelet är mycket enkla och det är lätt att lära sig spela. Det här spelet är perfekt för personer i alla åldrar.

Hur man spelar:

För att spela Solitaire 13 i 1 klickar du helt enkelt på det spel du vill spela. Spelet kommer då att laddas och du kan börja spela. Kontrollerna för spelet är mycket enkla. För att göra ett drag klickar du bara på det kort du vill flytta och sedan på det fält du vill flytta det till. Om du inte kan göra ett drag klickar du helt enkelt på ångra-knappen och det senaste draget du gjorde kommer att ångras.

Kontroller:

Kontrollerna för Solitaire 13 in 1 är mycket enkla. För att göra ett drag klickar du bara på det kort du vill flytta och sedan på det fält du vill flytta det till. Om du inte kan göra ett drag klickar du helt enkelt på knappen Ångra så att det senaste draget du gjorde blir ogjort.

Gillade du spelet? 0%